Victory Miles

Om te werken aan persoonlijk leiderschap gaan we geen uren doorbrengen in een spreekkamer. Om een goede start te maken is het nodig om uit je comfortzone te stappen. Dit doen we doormiddel van de ‘Victory Miles’.

Victory Miles staat voor; “kilometers maken om te werken aan bewustwording’.

Met de Victory Miles ga je kilometers ‘trappen’ om je hoofd leeg te maken om vervolgens ruimte te creëren voor nieuwe inzichten voor persoonlijk leiderschap.

Roadtrip
Voor de roadtrip is er de keus tussen een vijfdaags programma naar Zweden of Zwitserland. De roadtrip Zweden is elk jaar in februari en de roadtrip naar Zwitserland is in juni. Tijdens deze trip kom je op locaties die je zelf niet zou uitkiezen. Je doet activiteiten die niet op je lijstje staan om te doen. Alles komt in het perspectief te staan van bewustwording en jouw persoonlijk leiderschap. De roadtrip naar Zweden en Zwitserland wordt georganiseerd i.s.m. de Kauwgombalcup en kijk op de site voor meer informatie.

Hike
De tweedaagse Hike kan in overleg voor elk moment gepland worden. Voor deze hike blijven we in Nederland en kan door de week of in het weekend gedaan worden. We doen de hike met een groep van maximaal 10 personen. De hike is een korte ‘interventie’ om de basis-principes voor persoonlijk leiderschap te leggen. Geen voorbereidingen door het boeken van vliegtickets, routeplanners of overnachtingen. Je hoeft alleen je backpack uit de kast te trekken. De ervaring leert dat onverwachte, ludieke en confronterende interventies levens blijvend veranderen. Of je nu zelf tot die ‘interventie’ besluit of iemand anders je aanspoort om het te doen. Tijdens de tweedaagse hike wordt er ongeveer 40 kilometer lopend afgelegd. De kosten voor deze hike zijn 295,00 euro per volwassen persoon vanaf 18 jaar.

Voor jongeren onder de 18 jaar hanteren we lagere tarieven. Dit is ook afhankelijk van de persoonlijke omstandigheden.