Victory Miles volwassenen

Om te werken aan persoonlijk leiderschap gaan we niet continue uren doorbrengen in een spreekkamer. Om een goede start te maken is het nodig om uit je comfortzone te stappen. Dit doen we door middel van de ‘Victory Miles’.

Victory Miles staat voor; “kilometers maken om te werken aan bewustwording’.

Met de Victory Miles ga je kilometers ‘trappen’ om je hoofd leeg te maken om vervolgens ruimte te creëren voor nieuwe inzichten voor persoonlijk leiderschap.

Roadtrip Zweden of Zwitserland
Voor de roadtrip is er de keus tussen een vijfdaags programma naar Zweden of Zwitserland. De roadtrip Zweden is elk jaar in februari en de roadtrip naar Zwitserland is in juni. Tijdens deze trip kom je op locaties die je zelf niet zou uitkiezen. Je doet activiteiten die niet op je lijstje staan om te doen. Alles komt in het perspectief te staan van bewustwording en jouw persoonlijk leiderschap. De roadtrip naar Zweden en Zwitserland wordt georganiseerd i.s.m. de Kauwgombalcup en kijk op de site voor meer informatie.

Programma Nederland
Het programma in Nederland starten we met een Hike. Deze kan in overleg voor elk moment gepland worden, door de week of in het weekend. We doen de hike met een groep van maximaal 10 personen of individueel. De hike is een korte ‘interventie’ en onderdeel van het volledige traject van acht bijeenkomsten. In die bijeenkomsten leg je de basis-principes voor persoonlijk leiderschap. Geen voorbereidingen door het boeken van vliegtickets, routeplanners of overnachtingen. Je hoeft alleen je backpack uit de kast te trekken. De ervaring leert dat onverwachte, ludieke en confronterende interventies levens blijvend veranderen. Of je nu zelf tot die ‘interventie’ besluit of iemand anders je aanspoort om het te doen. Tijdens de hike wordt er ongeveer 40 kilometer lopend afgelegd.