Sign up for the newsletter

De bibliotheek verzamelt een reeks artikelen om u te helpen oplossingen te vinden die u zoekt. De artikelen kunnen zijn geschreven door mensen die ervaring hebben met hetzelfde thema. Mensen van over de hele wereld kunnen artikelen inzenden. Hoe geweldig is het om mensen van over de hele wereld te verbinden met deze vorm van probleemoplossing.

Tools

We hebben een methode ontwikkelt om te helpen bij brein educatie. We noemen het ‘de cirkel van bronnen’. Deze tool biedt bewustzijn, inzicht, levensvatbaarheid, groei, oplossingen en verbeteringen. Moeilijke situaties kunnen besluiteloosheid veroorzaken en belangrijke dingen worden over het hoofd gezien. Brein stimulatie d.m.v. de Circle of sources is een unieke aanpak om neuroplasticiteit te bevorderen. De tool stimuleert denken vanuit meerdere perspectieven. De Circle of Sources is een ‘tool’ die jouw situatie voorziet van ‘voeding’ om taken op korte en lange termijn op een duurzame manier uit te voeren. De wetenschap noemt het een ‘paradigmaverschuiving’, maar de Cirkel van Bronnen gaat veel dieper. Het komt erop neer dat oude patronen op de tekentafel komen om te vernieuwen.

Inspiratie

Brein educatie begint met inspiratie. Er ontstaat een visie op een probleem die je zelf nooit zou bedenken. Bewustwording dat vanuit oude patronen geen vernieuwing tot stand kan komen. Dat is wat we willen verbinden!

Strategie

Leer van andere strategieën die niet werken. Maak gebruik van meer denkkracht om het moeilijke denkwerk voor uw project te doen. Ontdek en ‘verbindt’ je hersenen met anderen en jij bent de Einstein in je omgeving.

Focus

Eindelijk krijg je de focus en maakt je klaar voor de start. Maak stappen voor wat je zoekt en van start. Verbonden met nieuwe bronnen kun je voor de finish gaan.

“Laten we samen iets geweldigs bouwen”


%d bloggers like this: