Kennis en kwaliteit

We vinden het belangrijk om kennis en kwaliteit te waarborgen en actueel te houden. Voor zorgkwaliteit, gegevensbescherming, educatie en Arbo gerelateerde diensten betrekken we kennis en diensten van onderstaande organisaties.

Stichting Kwaliteitsregister Geestelijk Verzorging

De SKGV beheert het kwaliteitsregister van Geestelijk Verzorgers. De stichting heeft tot doel het professionele niveau van de beroepsgroep te waarborgen en maatschappelijke erkenning te stimuleren.

Institutioneel Niet gezonden Geestelijk Verzorgers

Met het RING-GV certificaat van bevoegdheid voldoet de geestelijk verzorger aan de bevoegdheidseisen voor volwaardige registratie bij VGVZ en SKGV. 


Vereniging Van Geestelijk Verzorgers

De VGVZ is de landelijke beroepsvereniging voor alle geestelijk verzorgers in Nederland.
AUTORITEIT PERSOONSGEGEVENS

De Autoriteit Persoonsgegevens is opgericht en aangewezen als toezichthouder op de Algemene Verordening Gegevensbescherming.VEKTIS

Vektis draagt bij aan goede zorg in Nederland. Vektis Streams biedt handige tools waarmee operationele processen tussen zorgverzekeraars, zorgverleners en overheden slimmer georganiseerd kunnen worden.

KATAPULT

Dé kracht van samenwerken tussen beroepsonderwijs en bedrijven.


VECOZO

Vecozo zorgt voor veilige en administratieve uitwisseling van gegevens in de zorg.
SER

De Sociaal-Economische Raad (SER) is de belangrijkste adviesraad voor regering en parlement over sociaal-economische vraagstukken. In de SER werken ondernemers en onafhankelijke kroonleden samen.

SER ARBO

Bij het SER Arboplatform kun je terecht als werkgever, werknemer of arbo-professional voor advies, kennis en inspiratie.ISO 27001

Basis-Plan ontwikkelt leerlijnen met het Leer Management Systeem van Pluvo. Pluvo is ISO 27001 gecertificeerd waarmee alle data in onze Academy optimaal beveiligd is.

PLUVO

Pluvo is een Leer Management Systeem voor het ontwikkelen van online lesmateriaal, naslagwerk en assessments.