Starting point

Elke aanwijzing is een startpunt voor een mental health programma. Doormiddel van een kunstobject kan de aanwijzing gerealiseerd zijn in een bedrijf, school, gezondheidscentra, openbare ruimte en zelfs in Street-Art. Stiekem vinden we dat het gaafst! We vermelden op een kaart alle actieve locaties. Bij elke locatie staat beschreven welk programma kosteloos of tegen een laag tarief beschikbaar is.

Brain Space Gallery

De Brain Space Gallery is een collectie digitale NFT kunstwerken. De NFT heeft een ingesloten code die toegang geeft tot een abonnement.

Het is wel noodzakelijk om een digitale Wallet te hebben zoals Coinbase of MetaMask. De NFT schaf je namelijk aan met cryptovaluta. De NFT kun je in de digitale Wallet bewaren en blijft jouw eigendom.

Buy. Invest. Support.

Wil je meewerken om de aanwijzingen in stedelijke gebieden uit te breiden zonder er zelf gebruik van te maken? Je kunt dan een digitaal kunst-item kopen en investeert daarmee in het Urban Mental Health Program wereldwijd. Je helpt daarmee anderen om kosteloos of tegen laag tarief deel te kunnen nemen aan een programma.