Het is zeker mogelijk om als particulier een zelftest te bestellen. Maar bij werkgevers is er behoefte om werknemers iets aan te bieden waarmee op de werkvloer aan preventie en vroegsignalering gedaan kan worden. Het bereik en het effect is vaak groter als werkgevers dat mogelijk maken.

Ja dat kan. Er kunnen immers omstandigheden zijn waardoor het niet mogelijk is om de activiteit uit te voeren. Je kunt dan de activiteiten module overslaan en heeft geen invloed op de eindscore.

In principe voor iedereen. Maar voor bedrijven en organisaties is een membership het meest geschikt. HR medewerkers kunnen daardoor bijvoorbeeld werknemers op de mogelijkheid wijzen om van de toepassingen gebruik te maken.

Klopt. Die testen zijn vaak door subsidies van de overheid gratis. Maar na verloop van tijd krijgen die geen update meer doordat subsidies eindigen. Je doet dan zonder dat je het weet een verouderde test die geen recht doet aan de persoonlijke situatie of actuele ontwikkelingen. Maar onze test onderscheidt zich van andere testen. Het is namelijk een dienst waarmee werkgever en werknemer op een eenvoudige en praktische wijze aan preventie en vroegsignalering kunnen doen. Tenslotte houden we de kosten laag en werken de toepassing regelmatig bij.

Een clue is een aanwijzing in de vorm van een woord of getal of een combinatie daarvan. De clue is een startpunt van een digitale toepassing waarmee je zelf aan mentale gezondheid kan werken.