Basis-Plan Academy membership 

Alle diensten zijn beschikbaar met een lidmaatschap. Daarmee krijgt u als bedrijf of organisatie toegang tot alle programma’s.

Vroegsignalering verslaving op het werk

Vroegsignalering destructief functioneren

Destructief functioneren is als iemand zichzelf of anderen schade of letsel toebrengt. Bijvoorbeeld door geweld, racisme, financieel- economische criminaliteit, verslaving of cyber-crime. In deze training leert een leidinggevende of HR medewerker  risico’s signaleren door specifieke gedragskenmerken te herkennen en preventief te handelen.

Test Data Protection Impact Assessment

Door het doen van de test weet u snel of u een Data Protection Impact Assessment (DPIA) voor uw organisatie nodig hebt voor het verwerken van persoonsgegevens. Als blijkt dat een DPIA vereist is kunt u direct gebruik maken van ons educatieve format.

Data Protection Impact Assessment
Data Protection Impact Assessment

Data Protection Impact Assessment (DPIA)

Wij hebben een uniek format voor een Data Protection Impact Assessment ontwikkelt doormiddel van een leerlijn. U bouwt daarmee gelijk aan een leerrijke en betekenisvolle werkomgeving in uw organisatie. Na het afronden van de leerlijn kunt u het DPIA format direct op naam downloaden. De deelnemer ontvangt vervolgens een certificaat met resultaten. 

Test middelengebruik & Behandel keuze

Met deze test krijgt men direct inzicht of er sprake is van ernstig middelengebruik of verslaving en welke aanpak daarbij nodig is. De test is speciaal ontwikkelt om een praktisch handvat te bieden welke vervolgstappen genomen kunnen worden.

Test middelengebruik verslaving en behandeling
test verslaving behandeling gokken

Test Gokken & behandelkeuze

Met deze test krijgt men direct inzicht of er sprake is van een ernstige mate van gokken en welke aanpak daarbij nodig is. De test is speciaal ontwikkelt om een praktisch handvat te bieden welke vervolgstappen genomen kunnen worden.

Werving & Selectie

Interactief Assessment voor het meten van Cognitieve vaardigheden in het Middelbaar Beroeps Onderwijs. Handige tool bij sollicitatieprocedures.

Beschikbaar in 2024.

werving selectie werk assessment test
Compliance HR

Compliance programma

Het naleven van wet- en regelgeving omtrent destructief functioneren in een organisatie vraagt specifieke kennis. Denk bijvoorbeeld aan een verslaving. Voor de HR medewerker of Complinance Officer hebben we een specifiek, betaalbare en eenvoudige toepassing ontwikkelt.

E-clinic zelfvertrouwen

De e-clinic kan worden ingezet wanneer iemand binnen een risico-profiel functioneert. Doel van de training is om iemand uit het risico-profiel te leiden. Het is een interactief programma waarbij men zelf de leiding neemt. De training wordt afgesloten met een certificaat.

Beschikbaar in 2024.

Zelfvertrouwen persoonlijke ontwikkeling e-health
Dagboek stemmingswisselingen

Dagboek stemmingswisselingen

Met het dagboek bij stemmingswisselingen kun je dagelijks bijhouden wanneer en waar je stemmingsklachten plaatsvinden. Het geeft inzicht en werkt preventief.

Secundaire arbeidsvoorwaarde

Werkgevers kunnen diensten opnemen als secundaire arbeidsvoorwaarde. Werknemers hebben dan toegang tot alle diensten van de Basis-Plan Academy. Men kan deelnemen aan een training, test of assessment. Werknemers kunnen ook een persoon in de naaste omgeving deel laten nemen. Op die manier werkt u als werkgever direct aan een groter bereik voor betekenisvol werk. 

Secundaire arbeidsomstandigheden werk
Professionals e-health test training werk geestelijke gezondheid

Professionals

Ook professionals kunnen gebruik maken van de diensten van de Basis-Plan Academy. Met een online leeromgeving kan eenvoudig en effectief een extra ondersteuning worden toegevoegd aan fysieke begeleiding.

Coaching

Persoonlijke coaching voor werknemers die zaken willen veranderen. Werkgevers kunnen de coaching aanbieden voor werknemers. Werknemers kunnen zelf ook direct contact opnemen. In de coaching leert men basisvaardigheden van persoonlijk leiderschap en krijgt men inzicht in bepaalde gedragspatronen.

Coaching coach persoonlijke ontwikkeling
Kunst werk e-health geestelijke gezondheid

The Art of a meaningful mind

Project waarin digitale en fysieke kunst wordt gemaakt en toegepast voor mental health programma’s. De digitale kunst is beschikbaar in de Brain Space Gallery. 

De digitale kunstobjecten hebben een Unlockable-key waarmee een lidmaatschap kan worden afgesloten.

Persoonlijke ontwikkeling als solocarrièresolocarrière

Coach coaching persoonlijke ontwikkeling

Sommige toepassingen zijn voor ‘outdoor’ gemaakt. Check je accu van je smartphone en Powerbank op 100%. Maak uitdagende opdrachten en werk aan persoonlijke ontwikkeling tijdens interactie met de omgeving. De omgeving wordt jouw coach!  

Coach coaching persoonlijke ontwikkeling

Onderbouwing

De onderbouwing en uitleg van de Basis-Plan Academy is te lezen in de Whitepaper en is te downloaden in de winkel.

Persoonlijke ontwikkeling & leiderschap
Interactie met omgeving
Zingeving