Gratis test voor E-clinic

0

Niet iedereen heeft baat bij een online-programma. Als je denkt dat het jou kan helpen, is het goed om eerst een test te doen. De test geeft advies die aansluit op jouw situatie of behoefte.

Categorie:

Beschrijving

Algemene privacy informatie

Basis-Plan valt onder de beroepsgroep Geestelijke Verzorging. Daarmee zijn we vrijgesteld van de verplichting om specifieke persoonlijke gegevens te verzamelen of te bewaren. Wij zijn aangesloten bij drie kwaliteitsregisters en voldoen aan de eisen voor de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Bij al onze diensten worden alleen gegevens gevraagd die nodig zijn om een dienst aan u te leveren.

Behandelkeuze

Met destructief gedrag bedoelen we als iemand overgaat om zichzelf of anderen schade of letsel toe te brengen. Denk bijvoorbeeld aan fysiek of mentaal geweld, racisme, verslaving, cybercrime, fraude- en financiële-economische criminaliteit. Je bepaalt zelf welk destructief gedrag voor jouw van toepassing is voor deze test.

Twijfel je of je iets moet doen aan je destructieve gedrag of vinden anderen dat je er iets aan moet doen? De eerste stap is altijd lastig en in die fase ben je er vaak ook nog niet helemaal klaar voor. Het gedrag brengt je soms wel in problemen en je neemt jezelf voor om het te veranderen. Maar de echte noodzaak ontbreekt. Doe de test of je toe bent aan verandering met behulp van een online programma of behandeling door een therapeut. De test geeft je inzicht en geeft advies die jou kan helpen om een keus te maken.

Wat meet de test?

  1. vaardigheden en motivatie voor het volgen van een online-programma
  2. de mate van het destructieve gedrag
  3. opleidingsniveau

Hoe werkt het?

  • Nadat je de test hebt besteld ontvang je een link met een uitnodiging in je mailbox. Daarmee krijg je toegang tot de test.
  • De test duurt ongeveer 10 minuten.
  • Geef antwoord op de multiple-choice vragen.
  • Je krijgt advies of de E-Clinic voor jou geschikt is of (nog) niet.
  • Na het doen van de test ontvang je een waardebon welke korting geeft op een aanmelding voor de E-Clinic. De waardebon is 6 maanden geldig. De bon kun je zelf gebruiken of aan iemand anders cadeau doen.

 

QR Code