Coaching – Training – Recruitment

“Dopamine en serotonine zijn stoffen die bepalen of we gedrag vaker willen doen. Die stoffen zijn net als de beschikbaarheid van water: we hebben genoeg, teveel of tekort. We zijn gewend geraakt aan teveel en genoeg. Bij tekort aan dopamine of serotonine gaat ons brein a.h.w. een ‘irrigatiesysteem’ aanleggen naar onze hersenen om het tekort op te heffen. Wat we ons niet bewust zijn is dat er een verstoring plaats vindt tussen ‘balans en tolerantie’. Coaching helpt om je bewust te maken wat dat met je cognitieve denkproces doet”

Coaching

Coaching kan aangeboden worden aan particulieren en professionals. De focus ligt hierbij op persoonlijk en dienstbaar leiderschap en het omgaan met ethische vraagstukken.

Training

De training aan professionals heeft als uitgangspunt de leerlijn van ‘de krachtige taal van een verslaving’. In deze training leert men dieper ingaan op de functie van het middelengebruik en hoe men de leerlijn zelf kan inzetten. Hierbij wordt gebruikt gemaakt van de module die in de webshop aangeschaft kan worden.

Recruitment

Dit is een nieuw onderdeel van deze website en is nog in ontwikkeling. Het doel is om geestelijk verzorgers te plaatsen bij specifieke beroepsgroepen. Er is veel vraag naar geestelijk verzorgers in o.a. zorginstellingen. Het wervingsproces vraagt veel tijd en vakgerichte kennis. Door ons te richten op een persoonlijke behoefte willen we de bemiddeling aan laten sluiten bij de doelgroep.

 


Voeg een testimonial toe van iemand die je service waardeert. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Proin id arcu aliquet, elementum nisi quis, condimentum nibh. Donec hendrerit dui ut nisi tempor scelerisque.

Jan Janssens


Plan vandaag nog een gratis adviesgesprek in.

%d bloggers liken dit: