Basis-Plan in Bedrijf verzorgt de implementatie van een Geestelijk Verzorger in een onderneming. Door secularisatie en multiculturele diversiteit in nationale- internationale bedrijven is er een groeiende behoefte aan specifieke kennis en zorg op de werkvloer. De globalisering brengt complexe levensvragen en ethische kwesties met zich mee. Zowel bij werkgever als bij werknemer.

“Mensen besteden de meeste tijd van hun leven op de werkvloer”


In Amerika is het gewoon dat binnen een bedrijf een Geestelijk Verzorger werkzaam is. Onderzoek toont aan dat een GV-er een positieve bijdrage levert aan de arbeidsmoraal, re-integratie of voorkomen van (langdurig) ziekteverlof. Daarnaast kan een GV-er bijdragen aan het vormgeven of uitvoeren van beleid.

“Het kost veel energie om elke dag op het werk te verschijnen en je 100% in te zetten als je een persoonlijke crisis hebt en niemand hebt om mee te praten”


Gratis Download

Welke pluspunten heeft Geestelijke Verzorging in uw bedrijf?

Fact-Sheet met een overzicht van wat Geestelijke Verzorging kan betekenen in uw bedrijf en hoe het werkt om het te implementeren

De coach of psycholoog besteed geen aandacht aan de levensovertuiging van een werknemer. Dat onderscheidt de werkwijze en de competenties van de Geestelijk Verzorger. In de praktijk werken beide disciplines goed samen. De GV-er kan daarom vroegtijdig de juiste zorg inschakelen.

De GV-er creëert binnen een bedrijf een neutrale plek voor het behandelen van levensvragen. De onderneming maakt hiermee duidelijk dat men het welzijn van de werknemer belangrijk vind.


De GV-er is opgeleid tot op HBO of Academisch werk- en denkniveau en voldoet aan de gewenste kwaliteitseisen. Men is ingeschreven bij een Kwaliteitsregister, Vereniging voor Geestelijk Verzorgers of de Raad voor Institutionele- Niet Gebonden Geestelijk verzorgers. 

Voor meer info voor een Geestelijk Verzorger uw bedrijf kunt u vrijblijvend contact opnemen.

Vacaturebank

Op zoek naar een Geestelijk Verzorger voor uw bedrijf?

Ondernemingen kunnen zelf gratis en zonder account een vacature plaatsen in de vacaturebank. Wij kunnen ook een gewenst profiel met u afstemmen en op zoek naar een geschikte kandidaat 

%d bloggers liken dit: