Coaching voor persoonlijke ontwikkeling.

Coaching coach persoonlijke ontwikkeling

Beschrijving van de coaching

Plan een moment om de balans op te maken en meer uit jezelf te halen. Geen genoegen nemen met de status quo van jouw zelf en je huidige persoonlijk leiderschap. Leiding geef je niet, leiding neem je. Maar je kunt geen leiding nemen als je niet de leiding hebt over je authentieke jezelf. In de praktijk blijkt bijvoorbeeld dat mannen in een verantwoordelijke functie niet alleen onder hoge druk staan, maar ook leiding geven vanuit aangeleerde patronen en mechanismen. Men wil situaties veranderen, loslaten of accepteren maar weten vaak niet hoe. 

Je leert beslissingen nemen met nieuw zelfinzicht. Je wordt bewust hoe patronen en mechanismen zijn ontstaan door de omgeving.

Het resultaat is een nieuwe mindset met een positieve invloed op je werk en privé

Voor wie is de coaching?

De coaching is voor mannen die open staan voor: 

  • persoonlijke ontwikkeling en een flinke dosis kritische zelfreflectie.
  • nieuwe doelen stellen. Ergens mee stoppen of mee starten.
  • het toepassen van jouw kennis voor een positieve bijdrage aan jouw omgeving.
  • een hike van minimaal 15 kilometer per keer.


Programma van de coaching

JWe hebben eerst kosteloos een gesprek om kennis te maken, het doornemen van het programma en de benodigdheden voor de hike. Vervolgens ben je vrij om te beslissen of het programma bij je past en de uitdaging met jezelf aangaat. De nadruk van het programma ligt op de hike. Je gaat ervaren waarom de die zo belangrijk is in dit programma. Die kennis is nodig om dieper in je binnenwereld te ontdekken wie of wat jou en je persoonlijk leiderschap heeft beïnvloed. 

Enkele dagen na de hike kijken we terug op jouw leerplan en ervaringen.

De hike vindt plaats in Nederland en kan in overleg op alle dagen van de week gepland worden. 

Kosten van de coaching

De kosten bedragen 950,- euro.

Dat is inclusief eten, drinken, een hike en overnachting.

Voor de coaching is een bijdrage mogelijk vanuit een subsidieregeling wanneer u 50 jaar bent en sprake is van specifieke thema’s.

Afhankelijk van het weer of seizoen kan gekozen worden voor een overnachting in een accommodatie of in de open lucht op een kampeerplaats. Bij het overnachten in een accommodatie kunnen de kosten iets hoger zijn.


Als je de tweedaagse hike net even teveel vindt kan er ook gekozen worden om het traject in meerdere keren te doen. Je kunt ook kiezen voor slechts een ééndaagse hike. Vraag gerust naar de mogelijkheden. heading is awesome